Tilbage til top

Den lille kulturnat

13. marts, kl. 16.00-20.00

Sikke en stor lille kulturnat det bliver i Teatermuseet i Hofteatret fredag 13. marts i år – i fire timer fyldes huset og scenen aktivitet og underholdning for alle og enhver – børn og unge især. Tryllekunstneren Miguel el Zorro leverer et forrygende trylleshow som Den Spanske Guvernør. Miguel vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. En pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet og som tilfalder nogen af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn. Så I kan godt glæde jer til en fantastisk oplevelse for hele familien. Børn, unge og voksne med vil gå herfra med en sjov og anderledes lille teateroplevelse rigere. For børn, unge og deres voksne! Optræden kl. 17:00, 18:00 og 19:00.

Ind imellem og hele aftenen kan man færdes frit rundt i Teatermuseet i Hofteatret, gå på opdagelse i det 250 år gamle hofteater med scenen, kongelogerne og teatermaskinerne og ikke mindst se den helt enestående smukke model af Hofteatret som det så ud ved åbningen i 1767 » se mere her I Hofteatrets foyer finder du vores særudstilling RAMASKRIG – da italienerne væltede Hofteatret » se mere her

Husk at Hofteatrets café er åben hele tiden –  køb en sodavand, lidt chokolade, en kop kaffe, snack, en øl eller et glas vin, og nyd den fx på byens smukkeste balkon, hvis vejret er til det, med udsigt over Christiansborgs Ridebane og Københavns historiske skyline.

Billetten til Den Lille Kulturnat den 13. marts 2020 er et armbånd, der kan købes hos 7-Eleven og museer i indre København og på Frederiksberg fra den 2. marts 2020. 

Med armbåndet er der fri adgang til arrangementerne i Den Lille Kulturnats program kl. 16.00-20.00. Alle over 12 år skal have et armbånd for at deltage og det koster 85 kr. En voksen med armbånd kan frit tage fire børn med under 12 år. Armbåndet gælder IKKE som rejsehjemmel til bus, tog og Metro.