Tilbage til top

Dresden Ramos

Julekoncert v. Dresden Ramos
13. og 14. december 2018, kl: 19:30
Julekoncert v. Dresden Ramos

Julekoncerter med den internationalt anerkendte tenor Dresden Ramos. Dresden Ramos, kendt fra koncerter og opera på de internationale scener, gæster Hofteatret 2 aftener i træk med en fantastisk julekoncert, hvor julens glade budskab vil være det bærende element.

Dresden Ramos har flere masters inden for Opera og Lieder bag sig og har de seneste par år blandet andet været at finde i roller så som Ferrando (Cosi fan tutte af Mozart) og Monostatos (Tryllefløjten af Mozart). Denne sommer har Dresden Ramos optrådt som Don Basilio i Mozarts Figaros Bryllup i Estates Theatre i Prag. Efterfølgende havde han rollen som Don Ottavio under opførelse af Mozarts Don Giovanni i Israel.

Dresden Ramos har modtaget undervisning af nogle af operaverdenens mest anerkendte og respekterede artister bl.a. Eduard Giménez, Lawrence Brownlee, Francisco Araiza, Javier Camarena, Raina Kabaivanska og Teresa Berganza. For tiden benytter Dresden Ramos professor Dolors Aldea (Barcelona) som sin stemme coach. Med andre ord er der altså tale om et talent med en massiv international erfaring.

Under julekoncerten vil der blandt andet blive fremført stykker af Händel, Mozart, Rossini og Strauss, ligesom de mere klassiske julesange og salmer også vil være på repertoiret. Dresden Ramos akkompagneres af pianist Vagn Sørensen fra Det Kongelige Musikkonservatorium. 

Tidspunkt: 13. og 14. december 2018, kl. 19:30, dørene åbner kl. 18:45 (varighed ca. 2 timer)
Billetter á 200 kr. + gebyr kan købes på www.classicalmoments.dk eller via telefon 22 95 02 95.