Tilbage til top

Inden Jeg Fylder 67

25. januar - 7. februar 2018

Inden Jeg Fylder 67 handler om 66 årige Jane, der tager kampen op mod fordomme, om hvad man må og ikke må i hendes alder. Efter 30 år med fokus på karrieren og et noget tørlagt sexliv, har hun kastet sig ud på datingmarkedet – det er tid til en rusketur inden det er for sent. En smuk menneskelig historie om, at når man handler på noget, man længes efter, og rækker ud efter det, så får man måske noget helt andet og uventet bedre oveni. Inden Jeg fylder 67 er lige så aktuel og morsom for mænd som for kvinder.

Kirsten Lehfeldt er i hovedrollen som Jane et fyrværkeri af kvindelig komik. Hun tager os på en svimlende rundtur i det kvindelige univers ved indgangen til deres tredje alder. Med festlig saft og kraft fortæller hun os om sine erfaringer, både som uerfaren annonceskribent under ”Personlige” og om uopfyldte ønsker om nærhed, ømhed og fællesskab – efter man er blevet usynlig og gråhåret!

Lehfeldt får følgeskab af dansk teaters Grand Old Men – Stig Hoffmeyer og Troels II Munk, som spiller de virile og kampklare tilbedere. Og selvfølgelig dukker en ung mand op! Benjamin Hasselflug får her sin lystspilsdebut! Som kvinden fra højre, fra en anden tidsalder, levendegør Christine Albrechtslund romanfiguren Margaret Mackenzie. Hun kommer med vise ord og nyttige råd, der hjælper Jane til at tage nye beslutninger.
 
Inden Jeg Fylder 67 kan være en god håndbog i krisetænkning ved kvinders og mænds opdagelse af, at livet snart rinder ud.
 
Medvirkende:
Kirsten Lehfeldt
Stig Hoffmeyer
Troels ll Munk
Benjamin Haselflug
Christine Albrechtslund
 
Instruktør: Pia Rosenbaum
 
Spilleperiode: 25. januar - 7. februar 2018.
Billetter mellem kr. 295 og 365 købes på teaterbilletter.dk  »​ her