Tilbage til top

2021 i Hofteatret?

lukket pga covid19

FLERE BILLEDER

Det  gamle Hofteater er fyldt med historisk atmosfære, ro og rum – foruden udstilinger om scenekunst på forskellig måde. Men desværre er vi som andre kulturinstitutioner også helt lukket for offentligheden, indtil videre til og med mandag 18. januar 2021.

Men du i fred og ro foretage virtuelle besøg i Hofteatret, fx se Julie Born Schwartz' smukke og stemningsfulde film her, dykke ned i Hofteatrets ældre historie her eller se eller høre alskens lydhistorier, tv-indslag audioer, videoer, podcats og animationsfilm her. Vores velbesøgte og nu afsluttede udendørs udstilling i Rigsdagsgården, Det skjulte Slotsholmen kan læse, se og høre mere om her.

Museets kontor åbner igen tirsdag 4/1 – info [at] teatermuseet.dk eller tlf. 33 11 51 76 (kun tirsdag-onsdag-torsdag kl. 9-14)