Tilbage til top

Koncerter

Teatermuseet i Hofteatret har en glimrende scene til koncerter inden for alle musikarter. Igennem flere år har pianister, ensembler, orkestre, tenorer, barytoner, sopraner og mange andre scenekunstnere benyttet Teatermuseet i Hofteatrets scene. Klassisk, rytmisk, elektromusik, visemusik og meget andet. Der er ikke den gamle og det musikalske udtryk, der ikke har været fremført fra Hofteatrets scene. Kor og andre kan udnytte hele scenens dybde, mens forscenen kan bruges til intimkoncerter.

Danaopera har flere gange haft operakoncerter på Teatermuseet i Hofteatret, senest i efteråret 2010 med Hoffmanns Eventyr: Historien om den fordrukne digter Hoffmann, og hans tre kærlighedshistorier, er en klassiker i operalitteraturen og har spillet for fulde huse siden den første gang gik over scenen i 1881. Til denne Koncert/opera-udgave blev operaen nyoversat og gendigtet fra fransk, og historien er kogt helt ind til benet og bliver fortalt af kun 4 sangere.

Med sit nye show Eddie Skoller - En tur til var Eddie Skoller tilbage i topform i efteråret 2010, og publikum tog imod ham med stående klapsalver. Eddie Skoller ved, om nogen, hvilke strenge, han skal spille på for at få smilet frem og med sine nye både poetiske og reflekterende sange, var man ikke tvivl om, at entertaineren først og fremmest taler med hjertet til hjertet. Derfor brugte han også Teatermuseet i Hofteatrets forscene til sit show.

Teatermuseet i Hofteatret lægger gerne hus til så forskelligartede koncerter som muligt og stiller sit nye Steinway-flygel til rådighed.

Brugere:

Kammerkoret Cantabile

Det Harmoniske Selskab (release-koncert)

Jens-Christian Wandt (release-koncert)

Das Beckwerk

Det Danske Belcanto Selskab