Tilbage til top

Årsberetninger

Teatermuseet i Hofteatret gennemgår i disse år en markant udvikling, der kulminerer med det omfattende projekt Hofteatret – restaurering og formidling » se mere her

Vi formulerede projektet og søgte midlerne til det i 2016. Vi opnåede den nødvendige fondsbevilling i 2017 og projektet er blevet bygget op og budt ud i 2018. Projektet realiseres i perioden 2019-2022, således at vi lukker Hofteatret for istandsættelse og restaurering fra slutningen af 2020 og genåbner igen i slutningen af 2022, 100-året for Teatermuseets indflytning i Hofteatret i 1922 og 300-året for starten på det offfentlige danske teater med Holbergs Lille Grønnegade Teatret i 1722.

Undervejs forsætter vi for fuld kraft med udstillings- og formidlingsaktiviteter, i lukkeperioden af gode grunde uden for Hofteatret. Hvad der sker i husets og museets daglige virke såvel som i det store projektet – ja, det fortæller vi løbende, vidt og bredt om. Det vil også blive samlet op i vore årsberetninger, som offentliggøres her på siden år for år.